Solkarina Sinnligkunskap

Usui Shiki Ryoho

Elev använder Reiki i sitt arbete

Handikappade barn

Jag arbetar med ett mycket sjukt barn som behöver akutsjukvård i hemmet. En dag satt jag med barnet i famnen som hade mycket ont i sin lilla mage. Jag bestämde mig för att ge barnet Reiki från hela min kropp och själ. Jag lade mina händer om magen och ryggpartiet. Sedan bad jag om Reiki ut genom hela min kropp till barnet.

En elev berättar följande för mig, hon arbetar som personlig assistent

När vi sitter där känner jag hur våra kroppar blir till ett, smärtan avtar och lugnet kommer till barnet som somnar gott och sover djupt. Jag känner hur mina armar försvinner bort från mitt medvetande och känsel och hur de sugs fast mot barnets kropp. Än fast jag är avslappnad känner jag som en magnet som håller oss samman i ett. Jag känner hur det pirrar och ploppar i mina händer. Det är fantastiskt att veta och känna att Reiki energierna flödar mellan oss, till oss, i oss. Det är fullkomlig kärlek. Efter ca 45 minuter känner jag hur upplevelsen förändras. Det känns som Reikienergin förstärks och det känns i hela rummet som vi befinner oss i. Det är behagligt och jag välkomnar det och tackar för all energi som vi får ta del av.

Jag fortsätter att sitta tillsammans med barnet och sakta avtar energierna och mina händer börja släppa taget. Jag kommer mer tillbaka till rummet och kan börja sträcka på mig. Barnet ligger och sover djupt i min famn och jag är så glad att jag kan få finnas till för denna underbara medmänniska.

Jag är så tacksam för att jag har världens bästa arbete. Att få ge en dräglig vardag och utveckla och inspirera ett barn till livets mening här på jorden. Den uppgiften är till för mig. Jag känner för första gången i mitt arbetsliv att detta är mitt arbete. Det är min position och jag är inte vikarie för någon annan utan det är mitt arbete. Jag är fullkomligt rätt placerad på min nuvarande arbetsplats där jag får ge av min kärlek och dela med mig av livsenergierna som vi använder oss av inom Reikin genom att vara en bro till detta vackra barns kropp. 

 

/reiki-tacksamhet.jpg

19 apr 2019