Solkarina Sinnligkunskap

Usui Shiki Ryoho

Nya Reikilärare klara

I helgen utbildades 9 nya Reikilärare. De fick lära sig både den västliga och Japanska initieringstekniken. Förutom mastersymbolen så har de också lärt sig kotodama symbolerna i Reiki´s ursprungsljud. Mycket kraftfullt. Som Reikimaster eller Reikilärare kan du lära ut och aktivera Reiki i andra.

Reikitidningen kommer i sommar med information om Reikisymbolerna. Visste du att det är många Reikiutövare i Sverige som inte använder rätt Reikisymboler. Detta försvagar Reikiflödet. De som lär sig den Japanska Reijun får också lära sig de symboler i Reiki jag använt i 30 år som inte är förvrängda eller om gjorda på något sätt.

En bra Reiki och ett bra Reikiflöde påverkas av vilken historia man kommer ifrån. Det är inget tvivel idag att desto närmare källan och mer likt det ursprunliga desto kraftfullare Reiki Det vet jag idag.

Så välj rätt lärare det är viktigare än du tror i alla avarter som finns idag.

Utbildningar i Reiki 3

Reiki  Ryoho den Japanska traditionen. Finns både fysiskt och på distans

  • Fysisk Reikilärar utbildning i Luleå 27- 28-29 september  Fredag 1500 – 2100 samt lördag 12/1 kl 09-18 och söndag 13/1 kl 09-18.
  • Fysisk Reikilärarutbildning Göteborg Oktober 23-24-25  start onsdag klockan 18:00 samt torsdag och fredag 24-25 klockan 0900 – 1800

 

Solkarina // Hemsida

Solkarina Sinnligkunskap

Andlig podd Solkarina Sinnligkunskap

Youtube Solkarina

Instagram

Facebooksida

Reikibloggen

Kurser och utbildningar

1 jul 2019