Solkarina Sinnligkunskap

Usui Shiki Ryoho

Om mig

Varmt välkommen till min Reikisida. Jag har arbetat med Reiki sedan 1990 och utbildat i Reiki sedan 1996. Jag utbildar både fysiskt och på distans.

Jag har varit ordförande i Europas största healingorganisation 2006 - 2009. Samt även varit med i olika forskningsprojekt om Reiki samt en del av Reikiterapueternas förening.

Sedan 2019 är jag ordförande i MediReiki® förbundet. En förening som arbetar med en samhällsinriktad Reiki i Sverige. www.medireiki.se en varumärkesskyddad metod där mindfulness, etiska samtal och förlusthantering är viktiga ingredienser. Vi har varumärkesskyddet och i föreningen finns volontärgrupper och utbildningar som är evidensbaserade.

Referenser och vad andra sagt om mig hittar du här

Du hittar min andra sida här Solkarina.se där jag har utbildningar, böcker, vägledning och tjänster. Inom andlig, medial och personlig utveckling.

Jag har skrivit 5 Reikiböcker och äger tillsammans med en god vän Reikitidningen.se Du hittar mina böcker här och tidningen köper du här

Vill du lära dig Reiki är du varmt välkommen att kontakta mig.

Du hittar mig också på Reikipodden och på min podd på acast som heter Solkarina Sinnligkunskap 

Jag bor för närvarande i Umeå men reser mycket runt i hela Sverige. Jag har arbetat med personlig utveckling i grupp, individuellt samt i olika organisationer sedan 1989.

Jag utbildar i klassisk Japansk Reiki där jag använder både de västerländska och japanska Traditionerna.

Jag utbildar i alla Reikistegen både fysiskt och på distans.

Har du frågor? Vill du gå en Reikikurs? Då är du välkommen att kontakta mig. // Solkarina

Kontakta mig:


(Lämna tom)