Solkarina Sinnligkunskap

Usui Shiki Ryoho

Psykisk & mental ohälsa

Ett fruktansvärt begrepp skapat från en begränsad hjärna med begränsad kapacitet. Just nu har det sjukskrivna unga kvinnorna ökat med 370 %. 

Det handlar om helt andra saker och det har många människor i samhället inte förstått ännu. Jag tillhör dem som brände ut mig eller blev utmattad som det heter idag på 80-talet. Det blev en katastrof för mig på ett personligt plan eftersom i samhället fanns inga beskrivningar av detta fenomen som kommer att prägla samhället idag.

Jag hade tur för jag kom i kontakt med Reiki och kunde tack vare Reiki börja lyssna på mig själv och gå min egen väg. Men det är hårt riktigt hårt när jag tänker på vad det kostade mig för 30 år sedan.

Det hjälper inte heller att sjukskriva människor och sedan ska alla bli yoga lärare vilket verkar vara en trend i samhället just nu. Vi måste förändra vårt sätt att leva i världen. Gör vi inte det kommer fler människor att bli sjuka och kostnaderna kommer att rasa i höjden. Men det är inte enkelt, verkligen inte för ett samhälle som är högpresterande.

Men som jag brujkar säga det finns en väg för alla människor att gå. När du hittar din väg så kommer du inte längre att ha en utbränd hjärna eller kropp. Det handlar bara om att lära sig lyssna på det viktigaste du har i livet, din kropp och vad den orkar. 

Kroppen hanterar inte verkligheten på samma sätt som våra tankar och känslor gör. Utan på ett helt annat sätt. Jag brukar säga att den mesta Reiki som finns är en mental Reiki den kommer från huvudet och inte från livsenergiflödet. Det är också något man behöver lära sig för att fungera i samhället idag.

Jag kan verkligen rekommendera den klassiska Japanska Reikin för dig som vill hitta tillbaka till livet. Den kommer inte att svika dig

Solkarina

 

14 aug 2019