Solkarina Sinnligkunskap

Usui Shiki Ryoho

Reiki till hundar

 Reiki 1 elev berättar

Först vill jag berätta om dagens mycket märkliga upplevelse. Du vet att jag gjorde Reiki på hund 1 och att hon reagerade helt underbart. Hon kändes som om hon njöt och var trygg i fulla drag och jag mådde fantastiskt då jag gjorde det på henne och hela dagen efteråt.

Så försökte jag mig på att göra på hund 2 idag. Han är valp, även om han snart är lika stor som tiken. Snart 5 mån. En oerhört vacker och mäktig hanhund som tar plats och så inom någon månad tar han ledningen i den lilla flocken, kaxig som han är. Hund 1 platsar honom än så länge med sin lågmälda, lugna bestämdhet, gång på gång.

Han var först nafsig som valpar är men verkade känna Reikienergin och bara lade sig på sidan och tog emot. Han låg helt stilla och verkade nästan lite paralyserad. Då hettade mina händer helt över, min panna likaså ner över kinderna. Det blev SÅÅÅ VARMT just i min panna och över ögonen och Vesa började gnälla och pipa och ville inte vara med längre. Han såg nervös ut och reste sig och gick iväg för att lägga sig en meter ifrån mig, blängandes på mig.

 

Text:Solkarina

 

 

www.solkarina.se

Solkarina Sinnligkunskap

Andlig podd Solkarina Sinnligkunskap

Youtube Solkarina

Instagram

Facebooksida

Reikibloggen

Kurser och utbildningar

Reikigrupp på facebook

Solkarinas andliga facebookgrupp

19 apr 2019