Solkarina Sinnligkunskap

Usui Shiki Ryoho

Vad Reiki 1 betytt för mig

 

Jag har diskbråck sedan ett tag tillbaka och har haft väldigt ont i ryggen med strålning in under skulderbladet. Har tagit Citodon värktabletter för att kunna sova riktigt på natten.

Började att intressera mig för Reiki och tog Reiki 1 kursen.

Det började direkt efter det att jag blev aktiverat och gav snabb Reiki, då försvann min smärta det är första gången jag har varit smärtfri. När jag slutar ge då kommer smärtan tillbaka.

När jag började med helkropps Reiki så var det en sådan härligt, underlig känsla. Det kändes som det var jag inne i en bubbla av värme (smärtfri under hela behandlingen 60 min)- Jag stod i ett varmt jämt flöde som är så svår att förklara om man inte själv upplevt det. Man vill inte sluta för att man vet att när man slutar så kommer man liksom tillbaka till verkligheten och smärtan kommer tillbaka.

Har ett par positioner när jag ger mig helkroppsbehandling som smärtan försvinner direkt av. Över brösten då tänker jag att jag sänder ut till andra sidan, samt hjärtchakrat, så nu ska jag koncentrera mig på dessa 2 ställen och skulle smärtan bara halveras när jag slutar ge mig Reiki så blir jag världens lyckligaste.

Men för nu så nöjer jag mig att jag kan vara smärtfri under tiden jag ger mig själv eller andra.

Med vänlig hälsning

Anna 

©solkarina.se

 

4 maj 2019